Marina Tauber rămâne în continuare în arest la domiciliu
Politic 4 noiembrie 2022, 15:35 | 648

Deputatul Partidului Șor, Marina Tauber, rămâne în arest la domiciliu. Decizia a fost luată astăzi de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, după ce ieri, avocații au cerut revocarea măsurii preventive. Ea este cercetată pe două capete de acuzare - acceptarea finanțării Partidului Șor din partea unui grup criminal organizat și falsificarea raportului de finanțare a formațiunii. Tauber se declară nevinovată și amenință cu proteste.

MARINA TAUBER deputat al Partidului Șor: "Solicitarea avocaților mei a fost respinsă, ceea ce înseamnă că rămân în arest la domiciliu. Eu va spuneam să nu aveți așteptări mari, pentru că vedeți cât de mult încurcăm Maiei Sandu. Ea vede că protestele noastre devin mai mari și mai tari. Noi oricum o să protestăm, duminică și altă duminică, și cât va trebui."

Pe 25 octombrie, Marina Tauber a fost plasată din nou în arest la domiciliu pentru 30 de zile, prin decizia Curții de Apel Chișinău, care a examinat recursul procurorilor. Aceștia au contestat decizia judecătorilor prin care măsura preventiva „arestarea la domiciliu” a fost înlocuita cu „liberarea provizorie sub control judiciar.

Marina Tauber a fost reținută pe 21 iulie curent, după ce a rămas fără imunitate parlamentară.

Opinia ta contează. Comentează!