Patrula Jurnal TV, 5 Martie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un polițist de frontieră a intrat cu mașina sa într-un alt automobil, care staționa pe marginea unui drum din raionul Fălești. Incidentul a fost filmat de către trecători. Potrivit acestora, ofițerul era beat și conducea cu viteză excesivă. Poliția de Frontieră a confirmat că făptașul este angajat al instituției, dar zice că ofițerul nu era în exercițiul funcțiunii.

Un minor de 13 ani a fost abuzat de un taxator în transportul public, după ce copilul a prezentat o copie a abonamentului. Ulterior, micul pasager ar fi fost lăsat la o stație terminus, pe care copilul nu o cunoștea, anunță Avocatul Poporului pentru protecția drepturilor copilului. Regia Transport Electric neagă faptul că minorului i-a fost restricționat dreptul de a ieși din troleibuz.

Dosarul penal privind accidentul rutier de pe viaduct, înregistrat la începutul lunii precedente, a fost expediat la procuratură! Între timp, apar detalii despre mașina, care a lovit-o pe tânăra de 25 de ani, lăsând-o fără picioare. BMW-ul verde avea numerele de înmatriculare ale unui vehicul de aceeași marcă, doar că de culoare albă. Acesta a fost vopsit din alb în verde încă în 2021, când a fost implicat într-un alt accident rutier. Între timp, tânăra a fost externată și este încrezătoare în ziua de mâine.

Opinia ta contează. Comentează!