Năstase și Sandu cred în victorie
Politic 2 aprilie 2018, 19:42 | 1754

Cel mai important lucru este să fim uniți, întrucât guvernarea se teme de consolidarea noastră. Este mesajul pe care l-au transmis împreună Andrei Năstase și Maia Sandu, la o emisiune TV, pentru prima oară după ce Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat că-l susține pe liderul Platformei Demnitate și Adevăr în alegerile locale din Chișinău. Năstase a declarat că își propune să rămână la Primărie mulți ani înainte. Ce alte afirmații au fost făcute, aflați în cele ce urmează.

Liderii celor două formațiuni proeuropene antioligarhice spun că sunt conștienți că au pornit într-o luptă în condiții inegale cu guvernarea.

Întrebat cine este contracandidatul său principal, Andrei Năstase a răspuns fără ezitare.

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr a fost întrebat și dacă va rămâne la Primărie sau va candida și la parlamentare.

Un alt subiect abordat a fost lista blocului Platforma DA-PAS pentru următoarea componență a legislativului.

Persoanele vizate nu au reacționat, deocamdată.

Amintim că săptămâna trecută în cadrul unei conferințe de presă comune Partidul Acţiune şi Solidaritate a anunțat că susține candidatura preşedintelui Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, la alegerile anticipate pentru Primăria Chișinău. Decizia forţelor proeuropene antioligarhice a fost salutată şi de către administraţiile municipale şi judeţene din România.

Opinia ta contează. Comentează!