Fugarul de la aeroport a fost găsit
Social 6 noiembrie 2023, 19:55 | 546

Cetățeanul azer, care a reușit ieri să scape de filtrele de control la Aeroportul Internațional Chișinău și a intrat ilegal în Republica Moldova, a fost găsit astăzi, la amiază, în raza orașului Chișinău. Poliția nu dă detalii, ci anunță doar că cetățeanul de 38 de ani va fi documentat conform tuturor normelor legale.

Potrivit poliției, bărbatul a fugit din camera de așteptare a Aeroportului. Totul s-a întâmplat după ce pasagerului, care a ajuns la Chișinău din Turcia, i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova. Fotografiile cu bărbatul care trece de un turnichet au fost publicate în spațiul virtual, însoțite de textul „Iată cum a fugit astăzi, din aeroport, un pasager, căruia i-au interzis intrarea în Republica Moldova”.

Deocamdată, nu se cunoaște de ce pasagerului i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova. Am încercat să aflăm detalii, dar administratorul Aeroportului, Constantin Vozian, nu ne-a răspuns la apel.

Amintim că după atacul armat din iunie curent de la Aeroport, când un polițist de frontieră și un angajat al Serviciului de Securitate au fost uciși de un cetățean tadjik, autoritățile au instituit măsuri suplimentare de securitate. Totodată, s-a decis ca datele pasagerilor care se îndreaptă spre Republica Moldova să fie verificate înainte de decolare.

Opinia ta contează. Comentează!