Electorala Chișinău 2018
Politic 24 aprilie 2018, 20:30 | 3045

Mai mulți candidați pentru funcția de primar al municipiului Chișinău și-au continuat astăzi activitățile în cadrul campaniei electorale.

Candidatul socialiștilor, Ion Ceban, a susținut o conferință de presă în fața Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, în care a vorbit despre concepția transformării Chișinăului într-un „oraș al culturii, istoriei și turismului”.

Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal condus de către Mihai Ghimpu, a organizat o conferință de presă la Aeroportul Internațional Chișinău.

Iar Andrei Năstase, candidatul unic al Platformei Demnitate şi Adevăr, Partidului Acţiune şi Solidaritate şi al Partidului Liberal Democrat din Moldova, s-a întâlnit cu elevii și cadrele didactice de la școala profesională nr. 9 din Chișinău și le-a vorbit despre programul său „Chișinău – capitala în care să vrei să trăiești”.

Andrei Năstase a avut și o întâlnire cu locatarii unui bloc de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Niciun alt candidat pentru Primăria Chișinău nu a avut astăzi vreun eveniment public și nici nu a expediat vreun comunicat de presă. În această seară, autoritatea electorală din Chișinău a înregistrat-o în cursa pentru Primăria capitalei pe Silvia Radu, actualul primar interimar al municipiului. În același timp, încă un candidat așteaptă răspunsul de la autoritatea electorală.

De asemenea, niciun candidat pentru Primăria Bălți nu a avut astăzi vreun eveniment public. În acest municipiu, până acum, au fost înregistraţi în cursă șase concurenți, iar în așteptarea unui răspuns de la autoritatea electorală sunt încă doi candidați.

Opinia ta contează. Comentează!