Patrula Jurnal TV, 25 Februarie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații și procurorii PCCOCS i-au reținut pe doi bărbați din Chișinău. Aceștia ar fi pretins prin șantaj de la doi jucători de poker sume de la patru la 15 mii de euro.

Un tânăr de 19 ani, din Republica Moldova, s-a înecat în apele râului Bega, în județul Timiș. Băiatul a fost identificat cu câteva ore mai târziu. Acesta era student la Facultatea de Chimie a Universităţii Politehnica din Timişoara, iar cu o zi înainte fusese ziua lui de naștere. Pe acest caz a fost întocmit dosar penal.

Mama liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, decedat în circumstanţe suspecte acum o săptămână într-o colonie penitenciară dincolo de Cercul Polar, afirmă că autoritățile o amenință și vot să-i îngroape fiul în secret. Ludmila Navalnaia a înregistrat un video în care spune că i se pun condiții cu privire la înmormântare tocmai pentru ca susţinătorii lui Navalnîi să nu-şi poată lua rămas bun de la cel considerat inamicul numărul unu al preşedintelui Vladimir Putin.

Opinia ta contează. Comentează!