Distracții pe timp de pandemie
Social 22 septembrie 2020, 20:58 | 1202

Unii, preferă luxul și ajung pe muntele Athos cu avionul, alții - cu bicicleta. Doi tineri și-au dorit să evite monotonia din perioada de izolare, așa că s-au pornit să exploreze lumea. Unul cu bicicleta prin Europa, altul alergând, timp de 90 de zile, prin Grecia. Este vorba de doi tineri care s-au pornit, pe timp de pandemie, să caute aventuri prin Europa.

A urcat pe bicicletă și a pornit în lumea mare, pentru a evita rutina și limitările impuse de pandemie. Două ore - de atât a avut nevoie ca să-și pregătească bagajul: un cort, o bicicletă, haine de schimb și un sac de dormit. E strictul necesar, spune unul dintre tineri.

Cu 150 de euro în buzunar a pornit în marea călătorie. Dar așa cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la târg, Ștefan spune că a cheltuit mai mult decât a planificat inițial.

Călătoria cu cortul i se pare „un lux”. Mulți și-l permit, dar nu toți au curajul să pornească într-o astfel de aventură.

Andrei este un alt tânăr, care s-a aventurat să exploreze, pe timp de pandemie, Grecia. A parcurs, alergând, 2000 km în 90 de zile. A pornit la drum cu un rucsac și o pereche de ghete roase. Dorința a învins rațiunea, susține tânărul.

În pofida dificultăților și a reacțiilor oamenilor, a continuat să-și urmeze visul.

Andrei și-a petrecut nopțile în cele mai neobișnuite locuri - dormea prin parcuri, pe plaje sau chiar prin livezi de măslini.

Deși au pornit în această aventură din locuri diferite, cei doi tineri au aceeași destinație - Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie