Un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un camion
Social 24 iulie 2019, 15:36 | 1027

Un bărbat de 42 de ani din raionul Edineț a murit după ce autoturismul pe care-l conducea s-a ciocnit cu un camion. Nenorocirea a avut loc în această dimineață în satul Mihăilenii Noi, raionul Râșcani. Înaintea acestui impact fatal, primul șofer a lovit o femeie care mergea pe marginea drumului. Detalii aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, la un moment dat, șoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului și a lovit o femeie de 64 de ani, care mergea pe partea dreaptă a carosabilului. Ea a fost rănită și dusă la spital. Mai apoi, conducătorul auto a schimbat direcția de deplasare, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un camion. În urma acestui impact, el a murit pe loc. În mașina implicată în accident se afla și o pasageră, o femeie de 74 de ani, care s-a ales cu răni ușoare.

Tot în această dimineață, o altă femeie, de 46 de ani, a fost transportată la spital după ce a fost lovită de o mașină pe strada Calea Basarabiei din Chișinău. Șoferul efectua manevra de deplasare în spate și nu ar fi văzut-o la timp pe femeie. La fața locului a fost chemată o ambulanță, iar victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie