Accident grav la Botanica
Social 29 martie 2018, 15:38 | 4713

Un microbuz a lovit două mașini de lux, parcate pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica al capitalei. Impactul ar fi avut loc după ce șoferul autoutilitarei, care ar fost beat, a încercat să depășească un camion, dar a pierdut controlul volanului. În rezultat, o femeie aflată în microbuz a fost rănită. Imaginile au fost expediate pe adresa redacţiei noastre de către un martor al accidentului.

Potrivit poliției, tânărul de 23 de ani, care conducea microbuzul, a pierdut controlul volanului și a lovit un Land Rover şi un BMW, parcate alături. O femeie de 30 de ani, care era singura pasageră în microbuz, a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă.

Medicii spun că ea a suferit o luxație de genunchi și se află în secția traumatologie. Toate cele trei maşini au fost grav avariate. Potrivit martorilor, șoferul era în stare de ebrietate, însă polițiștii spun că aşteaptă rezultatele expertizei pentru a infirma sau confirma acest lucru.

Femeia care a suferit ar fi o rudă a șoferului. Anchetatorii urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului, dar și ce riscă cel care se face vinovat. Dacă aţi surprins incidente similare, puteţi trimite poze sau video pe adresa electronică [email protected].

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie