În sectorul Botanica al capitalei, au fost săvârşite două crime de Crăciun pe stil vechi
Social 8 ianuarie 2021, 19:47 | 1945

Crăciun cu final tragic! Noaptea trecută, în sectorul Botanica al capitalei au fost săvârşite două crime. În ambele cazuri, victimele şi agresorii consumaseră alcool. Tot de Crăciun pe stil vechi un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de propriul tată. Și acest caz s-a produs din cauza abuzului de alcool.

Prima tragedie s-a întâmplat pe strada Belgrad, în jurul orei 01:00. O femeie şi concubinul său au stat la masă, au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-ar fi iscat un conflict. Bărbatul de 34 de ani a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat iubita. Urmare a leziunilor primite, tânăra în vârstă de 24 de ani a decedat. Agresorul a fost reţinut pentru 72 de ore. O altă crimă a avut loc la miezul nopții, pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Un bărbat de 57 de ani şi-a ucis amicul de pahar în vârstă de 30 de ani. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, între cei doi s-a iscat un conflict pe fondul abuzului de alcool. Suspectul i-a aplicat victimei o lovitură fatală cu un cuțit. Cadavrul a fost transportat la Centrul de medicină legală, iar suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Tot de Crăciun pe stil vechi, un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de propriul tată. Incidentul a avut loc în localitatea Băcioi. Potrivit datelor preliminare, victima are 39 de ani. La fața locului, oamenii legii au stabilit că acesta ar fi consumat alcool împreună cu tatăl său - un bărbat de 65 de ani, iar între ei s-a iscat o conflict. Tatăl a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat fiului o lovitură în abdomen. Bărbatul a fost transportat la spital. Oamenii legii au inițiat o anchetă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie