Cele mai citite știri pe Jurnal.md
Social 21 februarie 2020, 22:09 | 1441

Ce stiri de pe portalul jurnal.md sunt in topul celor mai citite in aceasta saptamana ne spune colega Alexandrina Vranceanu.

Stirea cu declaratiile actorului si prezentatorului Jurnal TV Emilian Cretu privind discutiile despre orientarea sa sexuala a fost cea mai accesata pe portalul Jurnal.md, in aceasta saptamana. Emilian Cretu le-a raspuns fanilor sai. Actorul sustine ca atunci cand despre un artist se stie tot, publicul isi pierde interesul. Stirea a fost accesata de peste 27 de mii de ori si distribuita pe retelele sociale de aproape o mie de internauti.

Topul este continuat cu stirea despre declaratiile fostului sef al Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, in platoul Jurnal TV. Acesta a dezvaluit ca in anul 2019 a avut doua intalniri cu Igor Dodon si ca acesta l-a întrebat de ce nu se fac investigatii in privinta liderului Platformei DA, Andrei Nastase. Dodon a negat faptul ca a avut vreo intalnire cu Morari pe parcursul anului 2019. Stirea a acumulat peste 21 de mii de vizualizari.

Printre cele mai accesate a fost si stirea despre grupul celor sase deputati în frunte cu Adrian Candu, care au plecat din PD. Cei sase vor crea un grup parlamentar distinct. Stirea a fost accesata de peste 20 de mii de ori.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie