Stirea cu declaratiile actorului si prezentatorului Jurnal TV Emilian Cretu privind discutiile despre orientarea sa sexuala a fost cea mai accesata pe portalul Jurnal.md, in aceasta saptamana. Emilian Cretu le-a raspuns fanilor sai. Actorul sustine ca atunci cand despre un artist se stie tot, publicul isi pierde interesul. Stirea a fost accesata de peste 27 de mii de ori si distribuita pe retelele sociale de aproape o mie de internauti.

Topul este continuat cu stirea despre declaratiile fostului sef al Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, in platoul Jurnal TV. Acesta a dezvaluit ca in anul 2019 a avut doua intalniri cu Igor Dodon si ca acesta l-a întrebat de ce nu se fac investigatii in privinta liderului Platformei DA, Andrei Nastase. Dodon a negat faptul ca a avut vreo intalnire cu Morari pe parcursul anului 2019. Stirea a acumulat peste 21 de mii de vizualizari.

Printre cele mai accesate a fost si stirea despre grupul celor sase deputati în frunte cu Adrian Candu, care au plecat din PD. Cei sase vor crea un grup parlamentar distinct. Stirea a fost accesata de peste 20 de mii de ori.