Patrula Jurnal TV, 14 Mai

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Fostul deputat PD, Vladimir Andronachi, și-a manipulat brățara de la picior pentru a bloca sistemul de monitorizare. Din această cauză, Procuratura Anticorupție le cere judecătorilor să îl trimită în penitenciar.

Doi brokeri vamali de la Postul vamal Bălți și un antreprenor au fost reținuți în cadrul unui dosar privind fapte de corupție. Aceștia ar fi pretins și oferit mită în scopul influențării angajaților Biroului vamal Nord de a grăbi perfectarea actelor pentru vămuirea mărfurilor importate. Sumele ilicite ajungeau până la 15 mii de lei, anunță Centrul Național Anticorupție.

Vladimir Vitiuc, fost deputat și al PCRM, și al PD, și care în 2020 a aderat la Partidul Șor, ar putea ocupa iar un loc în Parlament. Comisia Electorală Centrală a decis să propună Curții Constituționale validarea mandatului pe numele lui Vitiuc. Se întâmplă în situația, în care Înalta Curte examinează sesizarea Guvernului privind declararea Partidului Șor în afara legii.

Opinia ta contează. Comentează!