Patru tineri au înscenat o răpire într-o stație de așteptare din Bălți
Social 24 septembrie 2020, 16:12 | 921

Câțiva localnici din Bălți au fost martorii unor scene desprinse din fimele de acțiune. O tânără a fost răpită dintr-o stație de așteptare. Sub ochii lor a apărut un Mercedes negru, cu numere străine de înmatriculare, din care au sărit doi bărbați cu cagule pe cap, înarmați cu „Kalașnikov” și un pistol și au răpit o tânără care se afla în stația de așteptare.

În scurt timp, mașina a fost identificată. În ea se aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani și fata răpită. Tinerii au declarat oamenilor legii că au încercat să facă un experiment social, pentru a verifica, în acest fel, vigilența și nivelul de implicare al cetățenilor în asemenea situații.

- Experimentul în ce a constat? - A constat în faptul, că fata iese din mașină, se dă într-o parte, merge pe jos, vorbește la telefon. Eu o filmez și vine cineva și o încarcă.

Polițiștii au stabilit că arma era din plastic, iar tinerii au mai înscenat, încă, trei situații de acest fel pe străzile din Bălți. În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism. Inspectoratul General al Poliției solicită cetățenilor să nu repete asemenea acțiuni, care pot avea urmări grave.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie