Elevii claselor primare din Chișinău primesc mâncare la pachet
Social 7 septembrie 2020, 19:48 | 1257

De astăzi, elevii claselor primare din Chișinău primesc mâncare la pachet. Decizia a fost luată de autoritățile locale pentru a evita aglomerația în cantine și, în consecință, pentru a preveni infectarea cu noul tip de coronavirus. Cum se desfășoară procesul la Liceul „Gheorghe Asachi” și ce părere au copiii despre acesta, vedeți în reportajul ce urmează.

Elevii Liceului Teoretic ,,Gheorghe Asachi” din Chișinău nu merg la cantină pentru a lua masa. Produsele alimentare le sunt aduse în clasă și fiecare copil își ia pachetul făcut în sala de mese, în funcție de meniul zilei.

Mai mulți elevi ne-au spus că le place să primească mâncare la pachet.

Angajatele cantinei poartă echipamente de protecție. Recunosc faptul că le este mai greu să lucreze cu mască și mănuși, dar înțeleg necesitatea purtării acestora.

Pentru că numărul elevilor din clasele primare ale Liceului „Gheorghe Asachi” este destul de mare, aproximativ 600, administrația a elaborat un orar diferențiat. Astfel, fiecare clasă poate beneficia de hrană la pachet.

Anterior, autoritățile locale au declarat că, treptat, să va reveni la regimul obișnuit de alimentație în instituțiile de învățământ, dar când anume - nu se știe.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie