Mama micuțului abandonat pe 23 ianuarie, într-un bloc din Chișinău, a fost identificată
Social 27 ianuarie 2020, 20:07 | 1902

Femeia care și-a abandonat, săptămâna trecută, copilul într-un bloc din sectorul Buiucani al capitalei ar fi fost identificată. Ea a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în preajmă. Anunțul a fost făcut de șeful adjunct al Direcției de Poliție a capitalei, Alexei Grosu, care a adăugat că alte detalii despre caz vor fi prezentate la încheierea procedurii de identificare.

Totodată, potrivit informațiilor prezentate la ședința serviciilor Primăriei Chișinău, copilul abandonat se simte bine. El urmează să fie transferat într-un centru de plasament.

Amintim că bebelușul în vârstă de aproximativ o lună a fost găsit abandonat într-un bloc din sectorul Buiucani al capitalei pe 23 ianuarie. În căruciorul micuțului a fost lăsat și un bilețel în care era scrisă data nașterii lui. A fost inițiată o cauza penală pentru „lăsare în primejdie”. Femeia care va fi găsită vinovată de comiterea acestei infracțiuni riscă o amendă de până la 27 de mii 500 de lei, între 180 și 240 de ore de muncă neremunerată sau cu cel mult doi ani de închisoare. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie