Ploile sunt bune, dar nu pentru trotuarele recent reparate din Chișinău
Social 1 iunie 2020, 18:53 | 930

Ploile sunt bune, dar nu pentru trotuarele recent reparate din Chișinău. O porțiune asfaltată acum două săptămâni s-a surpat ieri pe strada Nicolae Testemițanu. Se cheltuie bani, de două ori pe același loc, se plâng cetățenii care ne-au informat despre acest lucru.

”Continuă tradiția ”calitate proastă pentru bani mulți” și acest lucru este dureros”, comentează cei, care au fotografiat starea lucrurilor pe strada Testemițanu.

Șefii de la ”Exdrupo” nu cred că trotuarul s-a strictat din cauza precipitațiilor. Potrivit lor, problema rezidă în rețelele subterane.

Oamenii de rând sunt convinși că autoritățile pun în continuare accentul pe cantitate, nu pe calitate.

Intervenția pe spațiile pietonale se desfășoară în complex cu cea de pe strada Ion Inculeț. Costul lucrărilor este de circa cinci milioane de lei, urmând a fi reabilitată o suprafață de 8 mii 400 de metri pătrați de trotuare. Acum, în Chișinău se mai află în reparații străzile Nicolae Costin, Ion Inculeț și Ion Pelivan. De asemenea, sunt efectuate lucrări de reabilitare a zonelor pietonale pe strada Mihail Sadoveanu, pe bulevardele Moscova, Mircea cel Bătrân și pe strada Nikolai Zelinski. Finalizarea lucrărilor este prevăzută pentru luna august. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie