Facturi de peste zece mii de lei au fost achitate săptămâna aceasta în cadrul campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”

Facturi de peste zece mii de lei au fost achitate săptămâna aceasta în cadrul campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, lansată de Jurnal TV. Încheiem cea de-a patra săptămână de campanie, dar mai urmează două. Vom cunoaște alte zece familii, care vor scăpa de povara facturilor în plină iarnă.

De la începutul lunii decembrie, zi de zi, de luni până vineri, ați cunoscut oameni muncitori și copii, care îl așteaptă pe Moș Crăciun. Zeci de familii ne-au spus că anul acesta bucuria sărbătorilor de iarnă a furat-o facturile ce au venit și urmează să vină. Zeci de copii credeau că anul acesta, Moșul nu va mai trece pe la ei pentru că e criză. Jurnal TV știe că de Crăciun se întâmplă minuni și a început campania „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu” mult mai devreme, și o va continua până la mijlocul lunii ianuarie, pentru că e o iarnă grea.

ALEXANDRU GÂSCĂ, președintele consiliului Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului: "Avem facturi pentru patru familii în sumă totală de aproape 10 mii și 500 de lei. Este vorba despre facturile pentru electricitate, gaz și încălzire. Urmărim în fiecare an campania pe care o desfășoară Jurnal TV - „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”. Anul acesta în parteneriat am decis să venim cu propunerea, să ne asumăm cheltuielile pentru încălzire pentru un anumit număr de familii, câteva zeci, astfel oferindu-le posibilitatea ca banii economisiți de pe facturi să-i folosească pentru cadouri copiilor și alte lucruri de care au nevoie."

În total, 30 de familii se vor bucura de achitarea facturilor pentru gazele naturale și energie, pentru o lună întreagă.

ALEXANDRU GÂSCĂ, președintele consiliului Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului: "Campania va dura până pe 13 ianuarie. Vor beneficia 30 de familii, este vorba despre familii tinere, familii de vârstnici, care vor beneficia de acest suport oferit de asociația ASICS în parteneriat cu Jurnal TV și avem speranța că în acest mod vor putea să treacă mai ușor de această iarnă."

Datorită campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, zeci de familii nu va mai avea grija facturilor în această lună. Până acum am cunoscut împreună 20 de povești de viață, 20 de familii care își doresc să rămână în Republica Moldova, dar prețurile la căldură și curent îi doboară. Familii, care s-au bucurat enorm de acest dar înainte de sărbătorile de iarnă. Campania este realizată cu sprijinul Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului.

Opinia ta contează. Comentează!