Luna aceasta o familie din satul Hârbovăț, raionul Anenii Noi nu va simți povara facturilor pentru că de Crăciun se întâmplă minuni

Luna aceasta, o familie din satul Hârbovăț, raionul Anenii Noi, nu va simți povara facturilor, pentru că de Crăciun se întâmplă minuni! Datorită campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, 30 de familii din diferite localități se vor alege cu facturi achitate de către Jurnal TV.

Rodica Gotca este pedagog de profesie și vine dintr-o familie de pedagogi. Locuiește împreună cu mama, bunica și cei doi copii ai săi, pe care-i crește singură.

RODICA GOTCA, locuitoare sa satului Hârbovăț, raionul Anenii Noi: "Sunt profesoară în orașul Anenii Noi, la Liceul Teoretic „Andrei Straistă” și mai activez ca cercetător științific la Universitatea de Stat din Moldova. Am observat că nu este dificil, cel puțin pentru mine, ca să mă plimb, să fac naveta de acasă până la Chișinău. Mai ales că al doilea job nu implică ca să fiu zi de zi la universitate, iar locul de muncă din Anenii Noi mi-a părut atractiv și la momentul când am absolvit am avut nevoie de acest post și el a apărut în calea mea."

Cheltuielile sunt mari - tot salariu îl dă pentru factura de gaz.

RODICA GOTCA, locuitoare sa satului Hârbovăț, raionul Anenii Noi: "Dacă e să mă opresc doar la factura de gaz, atunci ea este egală cu salariul meu. Așa că adunăm salariile și veniturile tuturor membrilor familiei ca să le achităm și pe celelalte. Bine că localitatea noastră, satul Hârbovăț are deja al doilea an de când i s-a recunoscut statutul de zonă de conflict și respectiv avem o anumită compensare, o reducere la facturile de gaz, curent electric. Respectiv lucrul acesta mai facilitează, mai scade din greutatea care vine la final de lună."

Faptul că Jurnal TV le va achita facturile pentru o lună întreagă, a bucurat-o enorm. Astfel, copiii vor avea parte de cadourile, pe care și le doresc de mult timp.

RODICA GOTCA, locuitoare sa satului Hârbovăț, raionul Anenii Noi: "Cel puțin că în pragul sărbătorilor de iarnă acest lucru va fi un mare bonus pentru că evident și copii se vor putea bucura de un program festiv și de niște cadouri, cumva Moș Crăciun va veni cu sacul mult mai plin, decât a venit. Asta înseamnă că ne putem orienta pe niște probleme care sunt pentru că o casă, indiferent dacă e apartament sau casă pe pământ, ea solicită niște cheltuieli, niște reparații, ceva se strică, undeva chemi un meșter."

Datorită campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu” lansată de Jurnal TV, această familie va avea parte de sărbători calde alături de cei dragi. Campania este realizată cu sprijinul Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului.

Opinia ta contează. Comentează!