Campania „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu” continuă și în 2023

Campania „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu” continuă! Până pe 13 ianuarie, Jurnal TV va achita facturile la gazele naturale și energia electrică pentru decembrie. Datorită Jurnal TV, familia Antoniuc va scăpa de povara facturilor și va trece mai ușor peste această iarnă.

Valeriu Antoniuc este paznic la primăria din Călărași, iar soția lui, Valentina, este educatoare la grădinița ”Lăstărel”. Salariul lor de bugetar abia le ajunge să achite facturile, iar astăzi, Jurnal TV le-a adus o veste bună: pentru încălzire și curent, o lună întreagă, plătește postul nostru de televiziune.

VALERIU ȘI VALENTINA ANTONIUC, locuitori ai orașului Călărași: "Activez în calitate de educatoare de 12 ani, de fapt sunt de profesie învățătoare de clasele primare. Acum muncesc în pază, paznic a primăriei Călărași."

Toate grijile și problemele dispar atunci când merge la muncă. Zâmbetul copiilor o face să uite până și de facturi.

VALERIU ȘI VALENTINA ANTONIUC, locuitori ai orașului Călărași: "În primul rând trebuie să iubești ce faci, trebuie să iubești copiii. Eu am o plăcere, seara dacă vin obosită de la lucru și îmi pare că nu mai vreau nimic, dimineața mă duc cu nerăbdare să-i văd și să-i îmbrățișez, așa că trebuie să iubești ceea ce faci și nu mai simți oboseala. Atunci când te îmbrățișează, când vin și-ți spun că te iubesc, uiți de tot și de toate."

De când a crescut prețul gazelor naturale și al energiei electrice, oamenii economisesc din toate.

VALERIU ȘI VALENTINA ANTONIUC, locuitori ai orașului Călărași: "Conectam puțin, câteva ore, pe urmă opream fiind că avem copil mic, nepoțelul și vine destul de pipărat, pur și simplu a fost compensația aceasta, dar luna aceasta se vede că avem de achitat cu mult mai mult. Chiar anul trecut am achitat ultima lună la cinci mii de lei, da. Economie facem, unde ne ducem stingem lumina, chiar și copilul mic, dacă înainte foloseam lampa noaptea, acum fiica a procurat o lampă cu baterii și o folosim pe asta cu baterii."

Din banii economisiți pe facturi vor cumpăra cadouri, dar și medicamente, care sunt destul de costisitoare.

VALERIU ȘI VALENTINA ANTONIUC, locuitori ai orașului Călărași: "Și cadouri, și medicamente pentru noi că deja știți, cu timpul avem nevoie și noi, ca motorul la mașină. Clar lucru, poate și mai bine ne-om alimenta. Mai economisim, dar totuși sunt multe cheltuieli. Foarte multe."

Datorită campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu” sărbătorile de iarnă sunt mai calde și mai luminoase pentru această familie. Jurnal TV îi va achita facturile pentru decembrie, iar astfel familia Antoniuc va ieși mai ușor din iarna aceasta grea. Campania este realizată cu sprijinul Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului.

Opinia ta contează. Comentează!