Tradițional, în preajma sărbătorilor de iarnă, Jurnal TV vă aduce în case atmosfera feerică a Crăciunului
Social 29 noiembrie 2021, 20:23 | 1012

Tradițional, în preajma sărbătorilor de iarnă, Jurnal TV vă aduce în case atmosfera feerică a Crăciunului. Prezentatorii noștri au înregistrat deja colindul, iar în curând îl veți putea vedea în toată splendoarea. Alături de echipa noastră au cântat Pașa Parfeni și Ana Cernicova. Cum a fost la filmări, vedeți în cele ce urmează.

VASILE LUCHIANU, prezentator Jurnalul Orei 17:00: "Chiar aș vrea ca cei care ne urmăresc, ne ascultă, ne privesc să pătrundă în atmosfera piesei, atmosfera asta de Crăciun pentru că dincolo de toate trebuie să nu uităm de copii din noi, bucuriile mici și în pofida multor obstacole sărbătorile sunt și trebuie să mergem înainte cu capul sus."

SOFIA OBADĂ, prezentator Jurnalul Orei 19:00: "An de an filmăm colindul Jurnal TV și de fiecare dată e ceva special. Așa a fost și anul acesta și abia aștept să vadă telespectatorii cât de frumos a ieșit."

ALEX COZER, prezentator „Secretele Puterii”: "A fost o experiență inedită pentru mine! Eu pentru prima dată filmez colindul împreună cu colegii, anul trecut nu am fost în țară. A fost ceva foarte interesant. Mă așteptam să iasă un pic mai rapid, am stat ore bune. A contat, a meritat să stăm atâtea ore pentru că a ieșit ceva tare bun."

Alături de prezentatorii Jurnal TV au fost interpreții Pasha Parfeni și Ana Cernicova.

ANA CERNICOVA, interpretă: "A fost o experiență frumoasă pentru că e de-o plăcere să lucrezi de o echipă pozitivă, prietenoasă. Mi-a plăcut extrem!"

DORA, prezentatoare „Dora Show”: "A fost o experiență superbă! În sfârșit ne-am văzut colegii. Noi deobicei, unul vine luni, altul marți, unul sâmbăta. Unul dimineața, altul seara. Astăzi, în sfârșit toate stelele, toți prezentatorii, vedetele Jurnal TV ne-am întâlnit așa într-un cerc frumos."

CONSTANTIN CHEIANU, prezentator „Ora de Ras”: "Noi suntem fericiți, noi am făcut deja pe jumătate revelionul și Craciunul și suntem fericiți pe chestia asta."

ALEXANDRU COMERZAN, prezentator „Chef de gătit”: "Atmosfera e de vis!"

PASHA PARFENI, interpret: "După experiența de astăzi noi putem să mergem în 2022 la Eurovision."

BOGDAN DASCĂL, prezentator „Fii Sănătos”: "Eu am zis că noua trupă se numește Old boys on the block. Așteptăm cadourile de la Moș Crăciun. Gata, noi ne-am făcut datoria."

Versurile colindului sunt semnate de Sergiu Beznițchi, iar de adaptarea aranjamentului și mixaj s-a ocupat Octavian Coteț.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie