Campania „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, lansată de Jurnal TV a ajuns astăzi și în orașul Strășeni

Campania „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, lansată de Jurnal TV a ajuns astăzi și în orașul Strășeni. Echipa noastră de filmare a pășit pragul casei familiei Baltaga, în care cresc cinci copii. Vestea că nu vor plăti facturile, pentru o lună întreagă, i-a bucurat nespus, mai ales că picii încă își așteaptă cadourile sub brad, de la Moș Crăciun.

În familia Baltaga din Strășeni cresc cinci copii - patru băieți și o fată. Părinții au muncit întotdeauna foarte mult pentru a le oferi o copilărie lipsită de griji.

ANA BALTAGA, locuitoare a orașului Strășeni: "La moment nu activez, sunt în concediu de îngrijire a copilului, dar sunt angajată la Spitalul Raional Strășeni în calitate de contabil. Soțul lucrează într-o companie de mobilă, este tapițer mobilă moale. Lucrează din zori și până noaptea, este la serviciu acum."

Cele mai mari investiții le fac în copiii lor. Cei mai mari învață la Școala de muzică.

ANA BALTAGA, locuitoare a orașului Strășeni: "Avem cinci copii, suntem o familie fericită, ne iubim unul cu altul. Fiul mai mare are 20 de ani, apoi fiul de 11, fetiță de nouă ani și doi băieței de șase și respectiv doi anișori. Noi toată dragostea și afecțiunea, și toate economiile noastre, noi le investim în copii, pentru că copiii sunt viitorul nostru și un viitor frumos se poate realiza doar dintr-o generație sănătoasă și frumoasă."

Jumătate din venitul lor lunar merge la achitarea facturilor, iar cealaltă jumătate - pentru produse alimentare.

ANA BALTAGA, locuitoare a orașului Strășeni: "Undeva cam jumătate din venit, dar încercăm să ne descurcăm. Noi ne străduim să economisim în lucruri, în mici lucruri ca să putem să achităm integral. Așa ne-am obișnuit și mergem pe principiul acesta."

„Faptul că Jurnal TV își asumă povara facturilor acum, în prag de sărbători, este un adevărat cadou de Revelion”, spune Ana.

ANA BALTAGA, locuitoare a orașului Strășeni: "Pentru noi ar însemna un ajutor foarte mare, ne-am dori să întâlnim un an frumos, un crăciun minunat și am cumpăra cadouri pentru copii ca ei să se bucure."

Datorită campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, lansată de Jurnal TV, familia Baltaga va avea parte de căldură în casă și de sărbători magice. Și pentru că Jurnal TV achită facturile, o parte din banii economisiți în această lună vor merge pentru cadouri, o parte - pentru masa de sărbătoare, de Revelion, iar restul - pentru facturile ulterioare. Campania este realizată cu sprijinul Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului.

Opinia ta contează. Comentează!